Volop zonnestralen en een bloeiende tuin zijn het startsein om te genieten van de zomer. Tot ’s avonds laat buiten in de tuin zitten hoort hier ook bij. Na zonsondergang wordt de sfeer in je tuin voor een groot deel bepaald door de tuinverlichting. Maak met de juiste verlichting je tuin een sfeervol geheel. Lees meer over buitenverlichting in deze blog.

Stijlvolle buitenverlichting

Avondeten, barbecues of tuinfeestjes, dankzij de juiste buitenverlichting kun je jouw tuin omtoveren tot de ideale plek om samen met je familie en vrienden te ontspannen. Plaats een wandlamp naast je achterdeur of een plafondlamp boven de veranda. Buitenverlichting is er in allerlei verschillende stijlen. Zo kun je de buitenverlichting afstemmen op het exterieur.Prachtige tuinspots

Door het plaatsen van de juiste verlichting in de tuin creëer je een sfeervol geheel. Zo kun je het tuinpad of de tuin zelf verlichten met spots of met diverse armaturen in de bodem.

Er zijn prachtige tuinspots die zeer geschikt zijn voor het aanlichten van bomen en andere objecten in de tuin. Plaats achter een zithoek diverse spots voor een sfeervolle uitstraling.Wandcontactdozen voor in de tuin

De buitenverlichting moet natuurlijk ergens aangesloten worden. Dit kan in een waterdichte wandcontactdoos die geschikt is voor buiten. Niko heeft verschillende waterdichte schakelmateriaalprogramma’s. Niko Hydro 55 is vekrijgbaar in het zwart, wit en grijs. Het zwart en wit speelt in op de trend van de zwarte gevels in baksteen of de witgepleisterde façades. Zo wordt een schakelaar eindelijk één met zijn omgeving.Bekijk hier het complete assortiment buitenverlichting en schakelmateriaal.