TOP
Draadloos schakelen Draadloos schakelen

Draadloos schakelen

Met slimme producten kunt u draadloos schakelen en zo zonder enige moeite op afstand elektrische toepassingen in huis bedienen. Wij bieden u complete draadloos schakelaarsystemen met eindeloze mogelijkheden. Of het nou gaat om het draadloos schakelen van een enkele lamp, het regelen van uw zonnewering of het compleet automatiseren van alle verlichting in huis, alles kan! Maak uw leven een stuk gemakkelijker, veiliger en energiezuiniger met de slimme draadloos schakelen mogelijkheden.

Draadloze schakelaarsetjes

Snel draadloos schakelen? Met de KlikAan KlikUit draadloze schakelaarsetjes kunt u binnen een paar minuten uw lampen draadloos schakelen. U hoeft alleen maar de stekker van uw lamp in de KlikAan KlikUit stekker te steken, die vervolgens in het stopcontact gaat. Gebruik de meegeleverde afstandsbediening om uw lampen te bedienen vanuit uw luie stoel. De setjes zijn altijd uit te bereiden met extra stekkers of andere zenders.

Draadloos schakelen stekkersetjes Draadloos schakelen stekkersetjes

Draadloos dimmen

Wilt u uw dimbare lampen van een afstand kunnen dimmen? Dat is geen enkel probleem met een plug-and-play dimmerstekkers! KlikAan KlikUit biedt een dimmerset met twee stekkers waarmee u twee lampen kunt dimmen met de afstandsbediening. EcoDim heeft slimme stekkerdimmers in het assortiment die zowel met de knop op de stekkers, als via uw smartphone kunt bedienen. De slimme EcoDim stekkerdimmers werken met een Zigbee of Z-Wave connectie.

Draadloos schakelen stekkerdimmers Draadloos schakelen stekkerdimmers

Draadloze wandschakelaars

EcoDim Smart draadloze wandschakelaar

EcoDim draadloze wandschakelaar EcoDim draadloze wandschakelaar

Met deze slimme EcoDim schakelaars kunt u uw Zigbee lampen draadloos in- en uitschakelen. De schakelaars verbinden met ontvangers, lampen of hub met een Zigbee signaal. Omdat de draadloze schakelaars met een plakstrip bevestigd kunnen worden zijn ze overal te eenvoudig te bevestigen. De draadloze Zigbee schakelaars zijn verkrijgbaar voor het besturen van 1, 2 of 4 groepen en in het zwart of wit.

Eaton Moeller xComfort Go Wireless pakketten

Eaton Moeller Go Wireless pakketten Eaton Moeller Go Wireless pakketten

Eaton Moeller biedt meerdere xComfort Go Wireless pakketten voor het draadloos schakelen van verlichting, ventilatie, verwarming en zonwering. Een pakket bestaat uit een draadloze wandschakelaar en een schakelactor voor in de muur of het plafond. De pakketten worden veel bij nieuwbouw projecten gebruikt omdat de draadloze schakelaars tijd besparen met installeren.

KlikAan KlikUit draadloze wandschakelaars

KlikAan KlikUit draadloze wandschakelaar KlikAan KlikUit draadloze wandschakelaar

De draadloze wandschakelaars van KlikAan KlikUit kunt u eenvoudig overval in huis plaatsen en zo uw lampen draadloos schakelen en dimmen. Buitenverlichting bedienen kan ook met de waterdichte draadloze wandschakelaars voor in de tuin. De wandschakelaars dienen gecombineerd te worden met een KlikAan KlikUit onvanger, zoals een inbouwschakelaar, dimmer of stekker.

Draadloze schakelaar voor Philips Hue

Ook uw Philips Hue lampen kunt u bedienen met draadloze schakelaars van bekende merken als Busch-Jaeger, Niko, Jung en Gira. Op deze manier bent u niet langer afhankelijk van uw telefoon voor het bedienen van uw slimme verlichting. Omdat deze draadloze schakelaars speciaal voor Philips Hue zijn kunt u ook verlichtingsscènes achter de knoppen instellen. Hierdoor kunt u met één druk op knop meteen de juiste sfeer creëren met uw verlichting. U bevestigt de draadloze schakelaar eenvoudig met een plakstrip. Kijk voor meer informatie op onze Friends of Hue schakelaar pagina

Philips Hue schakelaars Philips Hue schakelaars

Draadloos dimmen via uw smartphone

Wilt u graag uw 'domme' lampen kunnen bedienen via uw smartphone? Dan heeft u een slimme dimmer nodig. Een slimme dimmer werkt via Z-Wave, Zigbee of WiFi en kan worden ingeladen in app’s van bekende systemen zoals Philips Hue, Amazon Alexa en Google Home. De slimme dimmers zijn te combineren met uw favoriete schakelmateriaalseries van bijvoorbeeld Busch-Jaeger of Gira.

Meer dan alleen draadloos schakelen?

Wilt u meer dan simpel uw verlichting draadloos in- en uitschakelen? Elektrototaalmarkt biedt verschillende complete domotica systemen waarmee u nog veel meer kunt. Vanaf uw smartphone bedient en houdt u uw videodeurbel, energieverbruik, alarminstallatie, ventilatie en uw gehele smart home eenvoudig in de gaten.