TOP

Berker Modul 2 is vervangen door S.1

De Berker Modul 2 producten zijn uit het assortiment en helaas niet meer leverbaar. Modul 2 is vervangen door de Hager Berker S.1 lijn. Deze alternatieve producten kunt u hieronder bekijken.

Berker S.1 vervangt Berker Modul 2

In 1984 bracht Berker Modul 2 op de markt. Modul 2 combineerde hoge productiekwaliteit, eenvoudig ontwerp en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Inmiddels is Modul 2 helemaal vervangen door S.1: simpel, tijdloos en elegant. Als standaardprogramma biedt Hager Berker van S.1 het volledige assortiment, van een eenvoudige schakelaar tot een erg praktische tijdschakelklok. De Berker S.1 is, in tegenstelling tot de Modul 2, in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Hager Berker combinatieschakelmateriaal

Creëer uw eigen design met Berker S.1

De Berker S.1 reeks is in 5 stijlvolle kleuren verkrijgbaar: polarwit glanzend, polarwit mat, crème wit glanzend, antraciet en aluminium. Het is echter ook mogelijk om een eigen design samen te stellen! De glanzende centraalplaten van Berker S.1 zijn namelijk perfect te combineren met de afdekramen van Berker B.3 en B.7 glas. Op die manier kunt u schakelmateriaal samenstellen dat perfect in uw woning past.

Voor persoonlijk advies kunt u bellen naar 0412-615552 of mailen naar info@elektrototaalmarkt.nl.

Bekijk hieronder de Hager S.1 reeks

S.1 polar wit
glanzend
S.1 polarwit
mat
S.1 crème wit
glanzend
S.1 antraciet S.1 aluminium
Hager Berker S1 polarwit glanzend Hager Berker S1 polarwit mat Hager Berker S1 creme wit glanzend Hager Berker S1 antraciet Hager Berker S1 aluminium