TOP

Busch-Jaeger Friends of Hue smart switch

Met de nieuwe intelligente smart switch van Busch-Jaeger wordt het bedienen van uw Philips Hue verlichting een sfeervol genoegen. Deze Friends of Hue lichtschakelaar is naar verwachting vanaf juni 2019 leverbaar. De complete lichtschakelaar set is nu al verkrijgbaar. Ontdek hier de mogelijkheden van de Busch-Jager Hue smart switch.

Friends of Hue lichtschakalaar

De Friends of Hue smart switch biedt u een nieuwe vrijheid in Philips Hue lichtsturing. Met Hue lampen, spots, armaturen en lightstrips tovert u verlichting in huis en tuin om in een buitengewone belevenis. U brengt uw slimme huis tot leven en kunt voor elk moment de juiste sfeer realiseren. Echter was even snel op de lichtschakelaar aan de wand drukken er niet meer bij. Hue verlichting was namelijk enkel te bedienen via de Hue app of een afstandsbediening. Met de nieuwe Friends of Hue smart switch kunt u uw Hue verlichting nu ook bedienen via een lichtschakelaar! U hoeft de Friends of Hue lichtschakelaar alleen even te programmeren via de app. Daarna bedient u uw Hue verlichting met een druk op de knop.

De lichtschakelaar opnieuw uitgevonden

De beschikbare schakelaar programma's

Busch-Jaeger Friends of Hue lichtschakelaars integreren niet alleen feilloos in het Hue systeem, ze passen ook in uw interieur. Met de talloze opties, in zowel kleur als materiaal, is er altijd een Busch-Jaeger lichtschakelaar die past.

De Friends of Hue lichtschakelaar is verkrijgbaar in de schakelaarprogramma's Future Linear, Pure Stainless Steel, Carat, Axcent en Solo. Kies het design en de kleur die het best past in uw interieur!

Een greep uit de mogelijkheden

De nieuwe slimme schakelaars kunnen Hue lampen in- en uitschakelen, lampen dimmen en opgeslagen lichtscènes oproepen. Hiervoor is de Philips Hue Bridge v2 (hoekige bouwvorm) en Philips-Hue-app (v3.2 of hoger) benodigd. In de Philips Hue app bepaalt u wat elke toets moet doen (aan- en uitschakelen, dimmen, sfeer oproepen). Zo kunt u met één druk op de knop een voorgeprogrammeerde lichtscène oproepen. Nog enkele highlights van de smart switch:

  • Oproepen van individuele lichtscènes
  • Besturing van maximaal. 50 lampen/25 Friends-of-Hue-schakelaars
  • Maximale functionele zekerheid dankzij Zigbee-Mesh-technologie
  • Zigbee green power, radiofrequentie 2,4 GHz; wereldwijd te gebruiken
  • Technologie zonder batterijen

Probleemloze installatie

Een van de vele voordelen van de Friends of Hue schakelaars van Busch-Jaeger is dat ze overal in huis te plaatsen zijn! Dit is mogelijk doordat ze volledig draadloos zijn. Ook werken de schakelaars zonder batterijen. Wanneer u op een knop drukt wordt er genoeg energie opgewekt om een draadloos signaal naar uw Philips Hue verlichting te sturen. Zo plaatst u een extra lichtschakelaar op een willekeurige plaats in het huis, zonder dat er bedrading nodig is!

Complete Friends of Hue lichtschakelaar set

De nieuwe slimme lichtschakelaar van Busch-Jaeger kunt u zelf samenstellen uit losse onderdelen (sokkel, bedieningswip, afdekraam). U kunt echter ook kiezen voor een handige complete set! De complete Friends of Hue lichtschakelaar set is moeiteloos te integreren in de Future Linear serie. Uiteraard kunt u de schakelaar ook verwerken in een 2-, 3-, 4- of 5-voudig afdekraam hiervan.