TOP
Busch-Jaeger slim huis actie Busch-Jaeger slim huis actie

Ook overtuigd dat een slim huis uw leven leuker maakt?

Koop dan nu voor minimaal €1500,- aan Busch-free@home en/of Busch-secure@home en krijg tijdelijk gratis een Sonos One-speaker ter waarde van €229,- cadeau. Of kies voor een cashbackkorting van €125,-*. Hieronder leest u hoe de actie precies werkt en wat de voorwaarden zijn. Lees er even rustig doorheen, klik op de aanmeldbutton, vul uw gegevens in en volg de stappen. U ontvangt uw Sonos One-speaker of de cashbackkorting dan zo spoedig mogelijk.

Hoe werkt het?

Koop tussen 15 juni en 31 december 2020 Busch-free@home- en/of Busch-secure@home-producten ter waarde van minimaal € 1.500,-. Meld u vervolgens aan via deze site, vul uw gegevens in en upload uw factuur. Zodra u het registratieproces doorlopen heeft, ontvangt u een bevestigingsmail. En als uw aanvraag in orde is, ontvangt u binnen circa 4 weken de Sonos One-speaker bij u thuis, of de cashbackkorting van €125,- op uw rekening. 

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van 15 juni tot en met 31 december 2020 en geldt uitsluitend voor aankopen met een factuurdatum in die periode.
  • Alleen complete aanvragen (met factuur datum tussen 15 juni en 31 december 2020) worden in behandeling genomen. Uploaden kan tot 15 januari 2021, daarna sluit de tool.
  • De actie geldt alleen voor deelnemende Busch-free@home®- en/of Busch-secure@home-producten die aangekocht zijn via ons.
  • In deze tabel vind u een overzicht van de deelnemende producten en de exacte, bijbehorende EAN-codes.
  • Het aankoopbedrag dient op één factuur te staan en minimaal € 1.500,- te bedragen. Dit bedrag is inclusief btw en exclusief installatiekosten.
  • Per huishouden mag u maximaal één keer aan de actie deelnemen, en u dient in Nederland woonachtig te zijn en minimaal 18 jaar of ouder.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen en/of kortingen.
  • ABB/Busch-Jaeger is niet aansprakelijk voor enige vertraging of verhindering in de uitvoering van deze actie, welke buiten zijn macht ligt.
  • Druk- en typfouten voorbehouden.

Persoonlijk advies over uw slimme huis

Wilt u van uw huis een slim huis maken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Onze domotica-expert Hein voorziet u graag van persoonlijk advies over het huisbesturingssysteem Busch-free@home en maakt voor u een offerte op maat. Neem contact op via 0412 - 615552 of via info@elektrototaalmarkt.nl voor meer informatie.