TOP

Nieuw: Schneider Electric D-Life schakelmateriaal

Bekijk hier een voorproefje van het nieuwe D-Life schakelaar programma van Schneider Electric. Het harmonieuze design van D-Life overtuigt met discrete elegantie en geeft uw huis een stijlvolle afwerking. D-Life wordt beschikbaar in 7 verschillende designs. Vanaf deze zomer (2017) verkrijgbaar!

Nieuw van Schneider Electric Merten: D-Life schakelmateriaal

Met D-Life introduceert Schneider Electric Merten een nieuwe eigentijdse serie schakelmateriaal en afdekramen. Het ontwerp is modern en toch tijdloos, ingetogen maar onderscheidend. Voor het vlakke design en de heldere vormentaal van D-Life is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen als thermoplast, glas, steen en metaal. Daarnaast creëert D-Life schakelmateriaal ruimte door de afwezigheid van een tussenbrug bij meervoudige afdekramen. D-Life is KNX compatibel en vergroot hiermee het wooncomfort met slimme functies. Zo kunt u verlichting en zonwering comfortabel besturen. Ook is het D-Life schakelprogramma van Schneider Electric Merten te combineren met Systeem Design en QuickFlex. D-Life geeft woon- en werkomgevingen een even stijlvolle als eigentijdse sfeer. Elke variant verfijnt huizen, kantoren en hotels op zijn unieke manier.

Voor persoonlijk advies kunt u bellen naar 0412-615552 of mailen naar info@elektrototaalmarkt.nl

Bekijk hier het nieuwe Schneider Electric D-Life assortiment: nu leverbaar!

D-Life Thermoplast

Kies voor uwfavoriete kleur: de pure eenvoud en briljantie van witte lotus, de warme kleur van sahara, het zachte antraciet of de elegantie van roestvrij staal.

Witte lotusSaharaAntracietGelakt RVS

D-Life Glas & Steen

Natuurlijke charme met authentieke materialen als glas en steen. D-Life Glas & Steen frames tillen de ambiance van de ruimte naar een hoger niveau.

Crystal witOnyx zwartSteen gepolijst

D-Life Metaal

Metaal is robuust. D-Life Metaal combineert kracht en schoonheid in een onderscheidend design. Klassiek monochroom of in contrasterende combinaties, D-Life maakt een krachtig statement.

Nikkel metallicChampagne metallicMocca metallic

Sfeerimpressie