TOP

Schneider Electric Mobiya

Met zijn sterke toewijding om innovatieve, betrouwbare én betaalbare producten aan te bieden voor mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit, heeft Schneider Electric Mobiya geïntroduceerd. Mobiya bestaat uit een reeks draagbare producten voor verlichting en mobiel opladen. Mobiya is niet alleen ideaal voor mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Met Mobiya heeft u altijd en overal licht op bijvoorbeeld de camping, de boot, diep in de natuur of in de tuin. Ontdek Schneider Electric Mobiya nu!

Met Schneider Electric Mobiya heeft u altijd en overal licht

Schneider Electric biedt met de Mobiya draagbare LED lantaarn een betrouwbare optie voor mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. De Schneider Electric Mobiya TS170S LED lantaarn is een multifunctionele, weerbestendige lichtgewicht draagbare lantaarn. De Mobiya lamp beschikt over een oplaadbare accu en laadt zichzelf op met bijgeleverd zonnepaneel. Dit maakt de Mobiya draagbare LED lantaarn uitermate geschikt voor op de camping, de boot, in de natuur en tuin. Alle manieren om Mobiya te gebruiken:

De Mobiya draagbare LED lantaarn

De energiezuinige, milieuvriendelijke, robuuste draagbare lamp met 120 lumen lichtopbrengst is dé perfecte lamp voor veeleisende landelijke omgevingen. De Mobiya lantaarn is uitgerust met met USB-poort waarmee gebruikers ieder type telefoon kunnen opladen. Daarnaast biedt de Schneider Electric Mobiya lantaarn 3 lichtstanden en tot 48 uur verlichting na één dag lading van zonne-energie. Er zijn 7 manieren om de lamp te gebruiken. Zo kun u onder andere de lamp gewoon in de hand dragen, aan het plafond vasthaken, tegen een wand monteren, op een bureau plaatsen, op een fles vastmaken en op een stok dragen.

De superieure Lithium Ferro fosfaat accu van de Mobiya lantaarn levert hoge prestaties voor meer dan 3 jaar. De microcontroller-gebaseerde laad-controller zorgt voor een efficiënte lading van zonne-energie en voorkomt overladingen en volledige ontladingen. Het smart electronics systeem voor batterijbewaking geeft informatie over het laden van de batterij, over het resterende laadniveau van de batterij en over het herladen als ze leeg is.

Kortom..

De Schneider Electric Mobiya draagbare LED lantaarn:
• is oplaadbaar via bijgeleverd zonnepaneel of via USB adapter
• heeft 3 lichtstanden met een hoog aantal branduren: 20 lumen (48 uur) / 85 lumen (12 uur) /170 lumen (6 uur)
• is water en stofbestending IP 65
• is schokbestendige
• is lichtgewicht en hierdoor gemakelijk draagbaar door kinderen
• is voorzien van aan/ uit drukknop
• heeft een batterij niveau indicatie

Ervaar zelf de veelzijdigheid van de Schneider Electric Mobiya draagbare LED lantaarn.

Bestel de Mobiya lamp nu voor maar € 29,95!