TOP

Een slimme woning binnen één dag

Uw huis laten meebewegen met de routine van uw dag? Wij realiseren een slim huis binnen één dag, inclusief montage. Aan onze kennis en expertise twijfelen we zeker niet, maar we willen graag kijken hoe we deze service zo optimaal mogelijk kunnen aanbieden in het vervolg. We houden een pilotactie om meer inzicht te krijgen in waar de behoeftes van onze klant liggen op het gebied van een slim huis. Lijkt u dit wat? Dan heeft u geluk! Voor onze eerste pilotklanten bieden we deze service met een flinke korting aan. Neem voor meer informatie contact op via 0412-615552 of info@elektrototaalmarkt.nl.

Waarom een slim huis?

De voordelen van een slim huis kunnen gekenmerkt worden onder drie pijlers, namelijk: veiligheid, duurzaamheid en comfort. Aan de hand van onderstaande voorbeelden maken we deze begrippen voor u inzichtelijk.

  • Veiligheid: Domotica kan op verschillende manieren ingezet worden op het gebied van veiligheid. Denk maar eens aan verlichting rond het huis die aan gaat wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Maar: een slim huis kan ook nog een stapje verder gaan. Zo kan er aanwezigheid gedetecteerd worden wanneer iemand uw huis betreedt, door middel van gekoppelde smartphones kan een slim huis detecteren of het een bekende is of niet. Hierdoor bent u snel op de hoogte van ongewenst bezoek. Ook kunnen rookmelders ingezet worden binnen uw slimme huis, zo kan geregeld worden dat lampen op de vluchtroute ingeschakeld worden wanneer het rookalarm afgaat.
  • Duurzaamheid: Een slim huis kan voorkomen dat verlichting onnodig lang aanstaat. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat verlichting en radio pas aan gaan wanneer uw smartphone gesignaleerd wordt. U kunt de afstand van deze GPS-detectie zelf instellen.
  • Comfort: Naast veiligheid en duurzaamheid kan een slim huis ook ontzettend veel gemak bieden. Denk maar eens aan het automatisch sluiten van zonwering of gordijnen wanneer u naar bed gaat en alle lampen uit doet, of bijvoorbeeld wanneer er een bepaalde hoeveelheid licht gedetecteerd wordt. Daarnaast kan GPS ook ingezet worden in uw domoticasystemen, zo kan bijvoorbeeld ingesteld worden dat de poort automatisch opengaat wanneer u hiervoor staat: nooit meer de auto uitstappen dus!

Naast bovengenoemde voorbeelden is er nog een tal systemen in huis die met u mee kunnen leven. Denk maar eens aan het inschakelen van sproeiers, of het verlichten van de gang en het toilet wanneer u ’s nachts in het donker loopt. Verder kunnen ook keukenapparatuur zoals koelkasten, koffiemachines en ovens gekoppeld worden zodat u bij thuiskomst al voorzien bent van een voorverwarmde oven of een kopje koffie. Kortom: u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Bent u nieuwsgierig geworden naar een slim huis? Wij kunnen dit met onze experts binnen één dag bij u verzorgen, zonder dat hier enige kennis bij u voor nodig is. Onze domotica-expert Hein kijkt graag met u mee wat er mogelijk is. Interesse in onze pilotactie met flinke korting? Neem contact op via 0412-615552 of info@elektrototaalmarkt.nl.