Schnabl is specialist op het gebied van bevestigingsmaterialen. Het complete en uitgebreide assortiment van Schnabl is eenvoudig te monteren en tijdbesparend.

Schnabl

Schnabl is wereldleider op het gebied van bevestigingsmateriaal en is voortdurend bezig met het analyseren van de workflow en het ontwikkelen van tijdbesparende producten die helpen om de winst te maximaliseren.

De line-up van Schnabl bestaat uit meer dan 200 producten. Bij Schnabl staat kwaliteit en gebruiksgemak voorop. Het basisprincipe is dan ook dat de bevestigingselementen zonder gereedschap en met zeer weinig inspanning in een 6 mm boorgat kunnen worden gestoken. Hiervoor maakt Schnabl gebruik van een specialistisch design, waardoor de bevestigingselementen onder normale omstandigheden stevig op zijn plaats worden gehouden. Schnabl producten kunnen een koppelkracht weerstaan tot 40 kg.

Kenmerken Schnabl

• Alle producten van Schnabl zijn volgens het ‘Lego bouwsteen principe’ op te bouwen. Dit verkort de installatietijd aanzienlijk.

• De producten zijn daarnaast eenvoudig te bevestigen en onderling te koppelen, waardoor er vele combinaties mogelijk zijn.

• Alle producten zijn ontwikkeld vanuit de praktijk. Zo kreeg de KBS 20 multibeugel zelfs een nominatie voor de ETOP Award 2013.

• Alle kunststof producten zijn halogeenvrij, waardoor de producten minder schadelijk zijn voor de gezondheid en meer veiligheid garanderen. Ook is het materiaal recyclebaar en UV-gestabiliseerd.

   Schnabl bevestigingsmaterialen