TOP

Nieuw: Jung A Flow voor het jonge wonen

Uitblinkend in zijn unieke, zachte karakter is het nieuwe programma A Flow een waardevolle toevoeging aan het schakelmateriaal assortiment van Jung. Als tijden veranderen behoudt A Flow zijn eigen stijl. Ideaal voor het jonge wonen! Samen met het nieuwe A550 programma brengt A Flow nieuwe mogelijkheden op het gebied van schakelmateriaal in het interieur. Jung A Flow wordt in het voorjaar van 2019 op de markt gebracht.

Eenvoudig harmonisch

A Flow afdekramen kenmerken zich door strakke lijnen met karakteristieke licht afgeronde hoeken. Dit nieuwe, zachte ontwerp van Jung voegt zich harmonisch in verschillende interieurstijlen. Ideaal voor het jonge wonen, waar het interieur nog wel eens wil veranderen. Wat er ook verandert, A Flow begeleidt moeiteloos alle veranderingen. Deze nieuwe reeks afdekramen valt onder de A Range van Jung, welke eerder bestond uit de drie modellen afdekramen A500, A Creation en A Plus.

Materiaal

Kleur

A Flow afdekramen zijn gemaakt van hoogwaardig thermoplast. Dit materiaal heeft uitstekende eigenschappen. Zo is thermoplast een slagvast materiaal. Ideaal voor schakelmateriaal!

Modern en flexibel als A Flow is zijn de afdekramen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies uit de kleur alpinwit, aluminium, antraciet mat en zwart de look die het best past in uw interieur.

A Flow vorm en functie

Met A Flow gaan vorm en functie hand in hand. De A Flow afdekramen zijn onderdeel van de A Range. Dit betekent dat A Flow afdekramen gecombineerd kunnen worden met de binnenwerken uit zowel de A Range als de A/AS Range. Zo dekken A Flow 1- tot 5-voudige ramen met hun verscheidenheid aan functies alle bereiken van de moderne elektrotechnische installatie af: van verlichting, temperatuur, rolluiken of muziek tot aan Smart Home oplossingen. 

Sfeerimpressie Jung A Flow schakelmateriaal