TOP

Nieuw: Jung A550 afdekramen met hoeken en kanten

Het nieuwe A550 programma is een ware aanvulling op het schakelmateriaal assortiment van Jung. A550 springt eruit door zijn streng gereduceerde en markante design. Samen met het nieuwe A Flow programma biedt A550 nieuwe mogelijkheden op het gebied van schakelmateriaal in het interieur. Jung A550 wordt in het voorjaar van 2019 op de markt gebracht.

Design gereduceerd tot het wezenlijke

Jung biedt met de A550 serie een compleet nieuw design. De reeks valt onder de A Range van Jung, welke eerder bestond uit de drie modellen afdekramen A500, A Creation en A Plus. De nieuwe A550 afdekramen kenmerken zich door een strak, vierkant design. Duidelijk afgestemd en optimaal in verhouding van basiselement tot raam. Zo is A550 stijlvol zonder compromissen. Met zijn markante, rechtlijnige design vult A550 de moderne stijl van inrichten op een perfecte manier aan.

Materiaal

Kleur

A550 afdekramen zijn gemaakt van hoogwaardig thermoplast. Dit materiaal heeft uitstekende eigenschappen. Zo is thermoplast een slagvast materiaal. Ideaal voor schakelmateriaal!

A550 afdekramen zijn verkrijgbaar in puristisch alpinwit, klassiek zwart, elegant mat antraciet en stijlvol aluminium. Zet een accent met uw favoriete kleur.

Eindeloze mogelijkheden

A550 combineert talrijke functies in een aansprekend design. De A550 afdekramen zijn onderdeel van de A Range. Dit betekent dat A550 afdekramen gecombineerd kunnen worden met de binnenwerken uit zowel de A Range als de A/AS Range. Van verlichting, temperatuur, rolluiken of muziek tot aan Smart Home oplossingen; met A550 van Jung kan het allemaal. Gemonteerd in 1- tot 5-voudige ramen biedt A550 vele combinatiemogelijkheden.

Sfeerimpressie Jung A550 schakelmateriaal