Veel mensen kunnen niet zonder muziek in huis. De radio staat hele dagen aan. Echter is het niet altijd mogelijk om in elke ruimte een radio neer te zetten. Met de compacte Busch-Radio iNet inbouwradio luister je zelfs naar je favoriete muziek in de badkamer.

Radio in huis Busch-Radio iNet inbouwradio

Minder ruimtes voorzien van een radio dan je zou willen? Je kunt natuurlijk niet overal zo’n apparaat neerzetten. Je laptop op de badkamer voor muziek is ook geen goed idee. De Busch-Radio iNet inbouwradio is dat wel! De radio is mooi weggestopt in de muur en je kunt er al je favoriete zenders mee vinden.

Badkamerradio

Busch-Radio iNet inbouwradio

De inbouwradio van Busch biedt alle radiozenders ter wereld aan. Digitaal kunnen alle zenders in elk vertrek via WLAN worden ontvangen. Met je smartphone, tablet of de multifunctionele bedieningswip stel jij makkelijk je favoriete zender en muziek in. De radio kan zelfs op licht- en bewegingsschakelaars worden aangesloten. Als je de ruimte inloopt en het licht gaat aan, schalt de muziek al door de kamer.

Gebruik van de inbouwradio

Met de geïntegreerde WLAN-antenne heeft de radio toegang tot het internet. Hierdoor kun je wereldwijde radiozenders ontvangen met het beste geluid. Zoek makkelijk zenders op op basis van genre of regio en sla tot 8 zenders op. De radio kan tevens dienen als klok, wekker en stopwatch. Ook kun je je eigen muziek laten afspelen door de radio via de Universal Plug and Play-functie.

Gebruiksfuncties Busch-radio

Vraag naar de Busch-Radio iNet inbouwradio bij Elektrototaalmarkt voor de ideale radio voor in huis. Tel. 0412 - 61 55 52 / E info@elektrototaalmarkt.nl