Televisie kijken met een nieuwe dimensie: de nieuwe krachtige ZVA 128-Cai versterker van Hirschmann Multimedia onderscheidt zich door een hoog frequentiebereik en door de retourgeschikte uitgang voor interactieve televisie.

Televisie kijken in kleine ruimtes

Kleine woningen en ruimtes zoals slaapkamers zijn niet altijd geschikt voor een grote versterker. Dat wil niet zeggen dat je genoegen hoeft te nemen met een slecht beeld van je televisie. De nieuwe ZVA 128-Cai versterker van Hirschmann kun je makkelijk inpluggen in de buurt van je TV. Het frequentiebereik wordt verhoogd tot wel 85-1218 MHz. Televisie kijken wordt daardoor nog meer een beleving. Bovendien ontvangt de versterker 4G.

Een tweede TV

Met de ZVA 128 kun je makkelijk een coaxkabel aanleggen naar een tweede televisie. De installatie is snel en makkelijk dankzij de push-on technologie. Het frequentiebereik van een tweede televisie in bijvoorbeeld een slaapkamer is hiermee makkelijk geoptimaliseerd.

Hirschmann multimedia

Hirschmann Multimedia versterkers

Hirschmann Multimedia heeft verschillende versterkers, coax stekkers en coaxkabels in het assortiment zodat de aansluiting van een versterker zo gepiept is. Hirschmann biedt slimme oplossingen voor multimedia netwerken en zorgt voor de connectie tussen technologieën.

Koop je Hirschmann versterkers bij Elektrototaalmarkt. Vraag speciaal naar de ZVA 128 versterker aan een van onze medewerkers: 0412 - 61 55 52 of info@elektrototaalmarkt.nl.