Het is zover, de oktober-grens gepasseerd, we kunnen er niet meer onderuit: het is herfst. Herfst is het ideale moment om het leven van buiten weer naar binnen te verschuiven. Binnen alles gezellig en herfst-proof maken. Daarom is oktober gebombardeerd tot Oktober woonmaand. Wat is er nu gezelliger dan een aangename sfeer in huis te creëren met fijne verlichting? Met led-verlichting kan het allemaal: lichten dimmen, warme kleuren en ook nog een energiezuinig verbruik.

Energiezuinige Led-lampen

Wist je al dat led-lampen tot 85% minder energie verbruiken dan de oude vertrouwde gloeilampen? Bovendien gaan ze ook nog eens veel langer mee waardoor je minder vaak nieuwe lampen hoeft aan te schaffen. Vriendelijk in de portemonnee en vriendelijk voor het milieu. Led lamp Philips

Verlichting in huis

Led-verlichting heeft zich door de jaren heen snel ontwikkeld. Led-lampen heb je voor je hele huis: van spotjes in het plafond tot een bureaulamp. Kleine led-lampen kunnen mooi worden weggewerkt in het plafond of de lamp. Ook zijn led-lampen ideaal als spotjes in bijvoorbeeld kasten doordat ze nauwelijks warm worden.

Nieuw: Led dimmer van Schneider

Om het thuis nog gezelliger te maken kun je led-verlichting dimmen. Tijdens het televisie kijken hoef je niet in de spotlights te zitten maar bij het lezen van een boek is het wel weer prettig om wat feller licht te hebben. Dit gaat allemaal makkelijk met de nieuwe universele Led dimmer van Schneider Electric. De dimmer is een makkelijke en betrouwbare oplossing voor een universele dimmer. De lichtbron gaat hierdoor niet flikkeren en heeft een perfecte diminterval. Bovendien is de dimmer ook geschikt voor 230V gloeilampen of halogeenlampen.
Koop je led-lampen van Philips of Sylvania met de led dimmer van Schneider bij Elektrototaalmarkt om je huis in één klap oktober-proof te maken.