Altijd verbonden zijn met de wereld? Met het inbouw WLAN-accesspoint van Busch Jaeger ben je altijd voorzien van draadloos comfort in huis. Met je computer, smartphone of tablet kun je dankzij het WLAN-accesspoint zonder kabels overal in huis gebruikmaken van het internet.

WLAN-accesspoints inbouwen in huis

Bij een nieuwbouwhuis of bij het verbouwen van een huis, is het makkelijk om verschillende WLAN-accesspoints te installeren. Het accesspoint past op meerdere plaatsen in huis via een inbouwdoos in de wand. Het voordeel van deze ingebouwde Wifi punten is dat je geen aparte apparaten hoeft aan te schaffen om je Wifi te versterken. Op het punt waar het accesspoint geïnstalleerd is, gaat de Wifi streaming de ruimte in. Wanneer je een computer bekabeld hebt aangesloten met een WLAN-accesspoint van Busch Jaeger, dient het aansluitpunt automatisch als Wifi punt.

Wireless lan ter vervanging van netwerkdoos

Dankzij de verbindingstechniek zijn er altijd 10 poorten beschikbaar. Deze gaan niet verloren door het koppelen van switches. Op die poorten kunnen netwerkdozen als het WLAN-accesspoint voor inbouwmontage worden aangesloten. Een bestaande netwerkdoos is makkelijk te vervangen door een WLAN-accesspoint van Busch Jaeger.

Busch Jaeger schakelaarprogramma’s

Het WLAN-accespoint is in te bouwen bij alle schakelaarprogramma’s van Busch-Jaeger. Het accesspoint werkt via een webbrowser. De verbinding wordt via een ad hoc-verbinding gebouwd.
Voor meer informatie of voor het aanvragen van het product kun je met ons contact opnemen via 0412 615552 of info@elektrototaalmarkt.nl
Busch-Jaerger schakelmateriaal