Klemko levert patchkabels en modulaire stekers van hoge kwaliteit voor bedrijfszekere aansluitingen. Het uitgebreide pakket Cat5e patchkabels hebben een hoge veiligheid en grote beschikbaarheid van een netwerk.

De patchkabels zijn vervaardigd volgens met hoge kwaliteitsnormen en ondergaan verscheidene controles tijdens het fabricageproces.
De Klemko patchkabels zijn leverbaar in lengtes variërend van 0,5 tot 10 meter. Verschillende kleuren maken een snel overzicht mogelijk en deze zijn uitgevoerd met aangegoten stekers. Deze patchkabels zorgen voor een snelle en makkelijke montage met een hechte verbinding.

Modulaire stekers kunnen worden toegepast bij soepel platte, soepel ronde of massief ronde kabels. De installateur heeft de mogelijkheid om de keystone jack’s met een “punch down tool” of zelfs zonder tool te installeren. Hiervoor heeft Klemko zelfsnijdende keystones, waardoor deze snel en makkelijk verwerkt kunnen worden.

De stekers (RJ-connectoren) zijn leverbaar als RJ10, RJ11, RJ12 en RJ-45. Deze meest gangbare stekers kunnen worden verwerkt met de krimptang 904075 artikelnummer: SKT486RJMODHD. De steker RJ48 met 10 polen en 10 contacten, wordt verwerkt met een speciale krimptang.

Alle types stekers zijn leverbaar voor Cat5e of Cat6 en afgeschermde typen kabels. De stekers zijn vervaardigd uit stootvast polycarbonaat kunststof met een vlamvertraging volgens de norm UL 94V-0. De producten van Klemko maken het werk op het gebied van data en aanzienlijk doeltreffend. De hoogstaande kwaliteit zorgt voor werking op topniveau.