Altijd al problemen met losse kabels en flexibele buizen die je over wanden en het plafond laat lopen? Je wilt dat deze kabels en buizen netjes op hun plek blijven zitten, maar er niet teveel tijd en moeite in steken. Boren is geen optie omdat dit de gipsplaten beschadigd. Schnabl introduceert het C-fix slagzadel om dit probleem makkelijk en professioneel te verhelpen.

C-fix slagzadel van Schnabl

Ken je dat? Al je losse kabels en buizen vastgemaakt met duct tape? Duct tape laat na verloop van tijd los en is bovendien niet bedoeld om kabels aan gipsplaten vast te plakken. De ideale oplossing is de C-fix slagzadel kabel van Schnabl. Hiermee plaats je op professionele wijze kabels en flexibele buizen heel makkelijk en zonder beschadigingen op een gipsplaat van dubbele wanden of Metalstud wand. De unieke doornen van het slagzadel geven een goede grip zonder dat de zichtzijde beschadigd. Met een hamer sla je het slagzadel snel en makkelijk in de gipsplaat. Je bent verzekerd van een solide bevestiging van al je kabels en buizen.

Bevestigingsmaterialen Schnabl

Schnabl is de specialist in slim bevestigen. Al hun producten zijn zo gebouwd dat ze snel en makkelijk te bevestigen zijn. Verschillende bevestigingsvraagstukken van elektra lost Schnabl zo voor je op. De producten zijn volgens het ‘Lego bouwsysteem principe’ op te bouwen. Met één klik koppel je de producten zoals klembeugels onderling aan elkaar zodat je makkelijk meerdere buizen aan elkaar kunt vastmaken.

Bevestigingsmateriaal online bestellen

Vind al het bevestigingsmateriaal van Schnabl bij Elektrototaalmarkt. Neem contact op voor meer informatie over de Schnabl C-fix Slagzadel. Wij helpen u graag verder met het bestellen van dit nieuwe product. Bel 0412-615552 of mail naar info@elektrottoaalmarkt.nl.