Busch-Jaeger is marktleider met meer dan 130 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek. Met ongeveer 1.000 medewerkers in dienst exporteert Busch-Jaeger haar producten naar meer dan 60 landen.

Busch-Jaeger doet haar uiterste best om continu aan de hoogste eisen van zijn klanten te voldoen met betrekking tot kwaliteit, assortiment en innovatie. Het assortiment van Busch-Jaeger omvat ongeveer 5.500 artikelen, van complete installatieprogramma's met schakelaars, wandcontactdozen, speciale contactdozen, serie-inbouwapparaten, dimmers en bewegingsmelders.

Busch-Jaeger-producten en -oplossingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden conform DIN EN ISO 9001. Bovendien heeft Busch-Jaeger een modern milieumanagementsysteem in gebruik genomen, dat ruimschoots voldoet aan de hoge eisen van de internationale norm DIN EN ISO 14001.

Busch-Jaeger schakelaars worden gebruikt in vooraanstaande hotels, prachtige privégebouwen, utiliteitsgebouwen, sportcomplexen en een aantal historische gebouwen. Hieronder een aantal voorbeelden:


25Hours Hafencity Hotel,
Hamburg

Yas Marina Hotel,
Abu Dhabi

Hotel Puerta America,
Madrid

Internationaal Vliegveld,
Peking
       

Mercedes-Benz Center,
Keulen

AZ voetbalstadion,
Alkmaar

Privé woning,
Berlijn

Opera gebouw,
Wuppertal