Het klinkt vast bekend in de oren: eindelijk ben je met je werkbus gearriveerd bij de klant, kom je erachter dat je iets bent vergeten. Kan gebeuren, maar natuurlijk ontzettend vervelend! Daarom bieden wij vanaf nu de 1-Uursbestelling. Bel ons en wij zorgen dat de bestelling binnen 1 uur op locatie wordt bezorgd. Lees meer over deze dienst in de blog.

De 1-Uursbestelling

Ben je op locatie bij een klant en kom je erachter dat je iets bent vergeten of iets extra's nodig hebt? Geen probleem, wij bieden de oplossing met onze 1-Uursbestelling. Lees hieronder hoe deze dienst in zijn werk gaat.

Hoe werkt de 1-Uursbestelling?

1. Bel voor een 1-Uursbestelling tussen 08:30 en 15:30 uur naar de verkoopafdeling van Elektrototaalmarkt.nl via 0412 - 615 552.

2. Geef door welk artikel je nodig hebt aan één van onze medewerkers en het mobiele nummer waarop je te bereiken bent.

3. Indien het artikel of een passend alternatief op voorraad is op het distributiedepot behorend aan je locatie, maken we direct de bestelling in orde.

4. Per mail ontvang je een digitale betaallink met factuur van de bestelde producten incl. verzendkosten.

5. Zodra de factuur met de betaallink is voldaan en je je binnen een straal van 30 kilometer van het distributiedepot bevindt, wordt de bestelling binnen een uur op je werklocatie geleverd.

De kosten per levering bedragen €35,- per levering. Lees hieronder de voorwaarden.Voorwaarden:
Te rijden afstand: bevind je je meer dan 30 kilometer van het dichtstbijzijnde verkoopkantoor? Dan geven we je een indicatie van de levertijd en de mogelijke kosten per extra kilometer.

Afmetingen van de bestelde product(en): maximale lengte 350cm, maximale breedte 120cm, maximale hoogte 170cm.

Gewicht: maximaal 31,5kg per item. Let op! Bij items zwaarder dan 31,5kg dienen laad- en losmiddelen aanwezig te zijn op de afleverlocatie. Voor pakketten die groter of zwaarder zijn en laad- en losmiddelen die niet aanwezig zijn, worden extra kosten in rekening gebracht.