Unieke kans voor u de consumt laat nog snel renovatieklussen uitvoeren met het oog op de komende verhoging van het BTW-tarief op arbeidskosten in de bouwsector van 6% naar 21%.

Toename renovatieklussen

Volgens werkspot.nl is er sprake van een sterke toename van renovatieopdrachten vooruit lopend op de verhoging van het btw-tarief van 6% naar 21%, die per 1 juli van dit jaar van kracht wordt. Dit is voor 70% van de consumenten die een opdracht te vergeven hebben, een reden om de klus versneld te laten uitvoeren. Een inventarisatie wijst uit dat het aantal opdrachten met 40% is gestegen. Vakmannen geven aan dat er meer opdrachten binnengekomen zijn dan een jaar geleden. Dus ook een unieke kans voor u om nu u elektra te vernieuwen.











Veel nederlanders hebben nog een klus liggen die binenn renovatie en herstelwerkzaamheden valt, signaleert werkspot.nl ‘Bij een verhoging van het btw-tarief zou nog slechts 40% van de ondervraagden deze opdracht laten uitvoeren door een vakman’, volgens werkspot. Dit is dus ook u kans laat nu u klus uitvoeren voordat het te laat is.