ElektrototaalmarktProfessional

Voor zakelijk elektra inkopen zit u hier goed!

Met meer dan 20.000 artikelen is Elektrototaalmarkt.nl al 7 jaar lang een betrouwbare partner voor vakmensen zoals u. Onze technisch onderlegde medewerkers hebben een zeer brede productkennis en denken graag met u mee.

Onze missie is om vakmensen zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt organiseren van hun installatieproces. Dit doen we door producten op tijd op juiste plaats te leveren en persoonlijk advies te geven.


Bekijk alle producten

Een kleine greep uit ons assortiment:

Waarom Elektrototaalmarkt?

Bij Elektrototaalmarkt.nl profiteert u van een uitgebreid assortiment, een snelle levering, een deskundige helpdesk én een aantrekkelijk inkoopvoordeel door vaste lage inkoopprijzen en terugkerende inkoopkortingen. Klantgerichtheid, continuïteit en kwaliteit van dienstverlening vormen de basis van onze bedrijfsvoering.


  Échte specialisten

Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en spreken dus uw taal. Voor u als vakman is het wel zo prettig om met experts te sparren.


  Uw eigen accountmanager

U heeft bij ons het gemak van direct contact met uw eigen accountmanager die de ins en outs van uw zakelijke situatie kent en graag met u meedenkt.


  Offerte op maat

Wij stemmen onze offertes af op uw bedrijf en uw behoeften. Bij grotere aantallen profiteert u uiteraard van mooie kortingen.


  Kopen op rekening

Bij ons kunt u als vakman ook achteraf betalen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


  Ruim assortiment

Wij hebben ruim 20.000 artikelen in ons assortiment, het overgrote deel van onze artikelen zijn altijd op voorraad en gereed voor levering. Zo staat u dus nooit met lege handen.


  Bestelgemak

U kunt bij ons bestellen wanneer en hoe het u uitkomt. Voorraadartikelen die u online voor 16.30 uur bestelt, leveren wij de volgende dag, tenzij het systeem anders aangeeft. U kunt uw bestellingen telefonisch of per mail doorgeven.


  Keuzegemak

Ons assortiment is overzichtelijk weergegeven in onze webshop. Waar mogelijk voorzien wij onze artikelen van afbeeldingen, zodat u ze direct herkent. Weet u de artikelcode van een product? Dan heeft u dat product zo gevonden. Daarnaast kunt u filteren op technische specificaties of productkenmerken om producten makkelijk te vinden. Wilt u graag inzicht in alternatieve producten? Neem contact op met uw accountmanager om daarvan een overzicht op te vragen.


  Grootverbruik

Bestelt u met regelmaat elektromaterialen? Wij regelen voor u als vaste klant een afnamekorting. Neem hiervoor contact op met uw accountmanager.

Dé online winkel voor aankoop van al uw elektro- en schakelmaterialen

Elektrototaalmarkt heeft een zeer ruim assortiment van meer dan 20.000 elektro artikelen. Wij werken met een team van ervaren specialisten in de elektro en installatie branche, en hebben de drive om u als klant iedere keer opnieuw tevreden te stellen. Klanttevredenheid staat bij Elektrototaalmarkt hoog in het vaandel en dat blijkt, want al meer dan 80.000 tevreden klanten gingen u voor.

Elektrototaalmarkt maakt onderscheid door de unieke inrichting van onze webshop, binnen een paar klikken vindt u namelijk eenvoudig wat u zoekt. Daarnaast is het bestellen en betalen eenvoudig en snel. Wilt u contact opnemen voor informatie of advies? Dat kan via telefoonnummer 0412 - 615 552. Geeft u de voorkeur aan e-mail? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@elektrototaalmarkt.nl.