Geluidsystemen

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m vr. vóór 16.30 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

Geluidssystemen

Geluidssystemen worden ontwikkeld ten behoeve van veel verschillende doeleinden. Of het nou gaat om het afspelen van muziek, toespreken van groot publiek of het evacueren van een ruimte, Elektrototaalmarkt.nl heeft voor elke toepassing het perfecte geluidssysteem! Dit multimedia product wordt aangeboden door de merken Bosch Security Systems en ArtSound, die geluidsapparatuur leveren met elk hun eigen kwaliteiten.

Bosch Security Systems is de grootste aanbieder van geluidssystemen bij Elektrototaalmarkt.nl. Een eerste groep geluidssystemen van Bosch Security Systems is de Plena geluidsversterker. Deze mengversterkers zijn geschikt voor het afspelen van muziek en ‘PA’, oftewel Public Address. Dit wil zeggen: het toespreken van (middel)grote groep mensen. De versterkers zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, afhankelijk van de kracht die u nodig heeft.

Is voor u eigenlijk een echte luidspreker vereist? Ook dan kunt u bij Bosch Security Systems terecht! Niet alleen ingebouwde LBC luidsprekers, die hoge kwaliteit leveren in een compact formaatje, maar ook hoornluidsprekers en geluidsprojectors zijn hier verkrijgbaar. Zo’n hoornluidspreker is speciaal gemaakt voor het leveren van uitstekende spraakweergave en is met zijn IP65 beschermingsgraad eveneens geschikt voor buiteninstallatie. Wilt u niet alleen spraak, maar ook muziek reproduceren? Dan is juist een Bosch Security Systems geluidsprojector een goed idee!

Een tweede merk dat geluidssystemen produceert is ArtSound, een bedrijf dat naast luidsprekers ook haar radio’s aanbiedt bij Elektrototaalmarkt.nl. Bent u op zoek naar een luidspreker voor in het plafond? Dan bent u bij ArtSound aan het juiste adres! De zogeheten ArtSound Basic luidsprekers zijn speciale Hifi plafondspeakers. Hifi betekent High fidelity, oftewel een hoge werkelijkheidsweergave. De ArtSound plafondluidsprekers spelen uw muziek af met zeer weinig vervorming. Geluid van extra hoge kwaliteit dus!