Telefoon, computer, printer, HiFi- en TV-installatie: al deze componenten vragen om geschikte aansluitmogelijkheden. Of u nu thuis, op kantoor of in een hotel bent, u wilt graag uw nodige aansluitingen binnen bereik hebben. Jung netwerktechniek en multimedia bieden u alle mogelijkheden zoals comfort, flexibiliteit en overzichtelijkheid. Lees meer in deze blog.

Jung Multimedia

In de huiskamer, in hotelkamers of op de werkvloer: multimediacomponenten behoren tegenwoordig bijna tot de standaarduitrusting van iedere inrichting. In woonkamers worden spelconsoles en full HD beeldschermen aangesloten, in conferentieruimtes hangen professionele beamers en op de werkplek staan hoge resolutie LCD monitors.

De vraag rijst hierdoor hoe al deze verschillende componenten het beste in een bestaande installatie kunnen worden opgenomen. Om deze multimediacomponenten harmonisch te integreren heeft Jung nu het Multimedia-aansluitsysteem, waarmee vele verschillende componenten gecombineerd kunnen worden in Jung design. Precies daar waar zij nodig zijn en dit alles zonder storende kabelwirwar en vanuit een centraal punt.

Jung Multimedia

Multimedia-aansluitingen

Het systeem omvat aansluitingen voor analoge, digitale en mobiele apparatuur. Hieronder vallen bijvoorbeeld een USB 2.0 Highspeed-aansluiting en een aansluiting voor gelijktijdige overdracht van analoge en digitale videodata. Home Cinema en spelconsoles hebben in vele huiskamers hun vaste plaats. Met het multimedia-aansluitsysteem worden de aansluitingen daarvoor op een centrale plaats gecombineerd.

USB wandcontactdoos

De USB wandcontactdoos is een recente toevoeging aan Jung multimedia. Dit USB stopcontact maakt een einde aan de chaotische verzameling adapters die stuk voor stuk onnodig plaats innemen en verschillende stopcontacten blokkeren. Met de USB laadcontactdoos laadt u eenvoudig uw mobiele telefoons, digitale camera of tablet op. De contactdoos biedt namelijk een universele, centrale aansluiting voor het opladen van alle mobiele apparatuur met de universele USB-aansluiting.

Met de designramen uit de A- en de LS-range biedt het systeem talrijke mogelijkheden om de verschillende aansluitingen gericht met elkaar te combineren.