Niets is zo vervelend als storing op de TV tijdens je favoriete tv-serie. Ziggo helpt je graag om het best mogelijke TV/radio signaal in huis te bereiken en raadt daarom het gebruik van Hirschmann Multimedia aan. Geselecteerde producten van Hirschmann Multimedia zijn Ziggo geschikt bevonden. Ontdek in deze blog meer over de toepassingen van de Ziggo geschikt producten.

Slecht tv of internet signaal?

Heb je last van een slechte internetverbinding of slecht tv-signaal? De sterkte van het signaal is onder andere afhankelijk van een verkeerde opbouw van de structuur in het kabelnetwerk of een verkeerde combinatie van producten. Wanneer je signaal dus niet goed is dien je deze twee mogelijkheden na te gaan. Ziggo geschikt

Hirschmann Multimedia

Omdat het zelf vaak lastig is een combinatie te maken van de juiste producten of het kabelnetwerk juist op te bouwen biedt Ziggo hulp. Ziggo wil je helpen het best mogelijke tv/radio signaal in huis te bereiken en raad daarom Hirschmann Multimedia aan. Zo zijn geselecteerde producten Ziggo geschikt bevonden. Dankzij deze topkwaliteit producten van Hirschmann ben je verzekerd van storingsvrije tnv e internetverbinding.

Ziggo geschikt producten

Ziggo heeft geselecteerde producten van Hirschmann Multimedia het Ziggo geschikt bevonden. Bekijk ze hieronder:

1. Aansluitkabel Coax
FEKAB 9-150


2. Aansluitkabel Coax
FEKAB 9-300


3. Aansluitkabel Coax
FEKAB 9-500


4. Aansluitkabel Coax
FEKAB 9-1000

6. Coaxkabel
Koka 9TS

7. Connectoren
BL KOSWI+KOKWI4

8. Coax stekker
Recht male


9. Antenneversterker
HMV41


10. Aansluitset
SET4114


11. Coax splitter
DPO 2104


12. Coax splitter
DFC 2104


13. Wandcontactdoos
eind EDC1000N
Wil je meer weten over Ziggo geschikt of over aansluitschema's met Hirschmann Multimedia producten? Bekijk dan deze pagina vol met informatie.