Welke kwaliteitscomponenten van Hirschmann kan ik het beste toepassen in een CAI-huisinstallatie? Met het keurmerk Kabel Keur ziet u in één oogopslag welke producten zijn goedgekeurd door de Nederlandse Vereniging van Kabelexploitanten.

Om het belang van de toepassing van deze componenten kracht bij te zetten zullen vanaf medio juli 2012 ook de logo's van Ziggo en UPC op de consumentenverpakkingen van Hirschmann worden geplaatst. Ziggo en UPC genieten een enorme naamsbekendheid in de consumentenmarkt en versterken hierdoor de keuze voor Kabel Keur en dat met bevestiging van kwaliteit van de eigen TV-aanbieder op de verpakking.

Voor iedereen is dus duidelijk te zien welke componenten garant staan voor een goede werking van de huisinstallatie in combinatie met de kabelexploitant. De logo's van Ziggo en UPC komen uitsluitend op de verpakkingen die reeds zijn voorzien het Kabel Keur logo. Verder zullen de verpakkingen ongewijzigd blijven. Vanaf medio juli worden de aangepaste verpakkingen op de markt gebracht door Hirschmann.