Met de thermostaat, rookmelders en beveiligingscamera’s van Nest heb volledige controle over je woning. Je hele huis op één app, op al je apparaten. Via deze app kun je al jouw slimme Nest producten op één plek bedienen. Maak nu kennis met de slimme Nest producten die je via de Nest app kunt bedienen.

Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder

De Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder is uniek in zijn soort. De melder speurt naar snel brandend en langzaam smeulend vuur én koolmonoxide. De Nest rook- en koolmonoxidemelder denkt, spreekt en stuurt via de app meldingen naar je mobiel, tablet of smartwatch. Nest Protect geeft je eerst een waarschuwing via je mobiel en de melder zelf. Daarnaast controleert de rookmelder zijn sensoren, luidspreker en sirene dagelijks zonder geluid te maken. Zelf testen is dus niet nodig!

De Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder is verkrijgbaar als melder op netspanning 230V en als variant met een Lithium batterij.

Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder

Nest Learning slimme ruimteklokthermostaat

Nest Learning is een zelflerende, slimme thermostaat. Dat betekent dat deze thermostaat leert van je leefstijl en vervolgens met deze gegevens een verwarmingsprogramma instelt. Deze programma’s worden continu een beetje aangepast, totdat Nest’s verwarmingsproces volledig aansluit bij jouw dagelijkse ritme.

Heb jij een modulerende CV-ketel, een goed WiFi-signaal en een smartphone of tablet in huis? Dan is deze Nest Learning slimme thermostaat ideaal voor het verhogen van het comfort in huis en het helpen bij het besparen van energie.

Nest Learning slimme ruimteklokthermostaat

Nest Indoor beveiligingscamera

Met de Nest indoor beveiligingscamera zie je altijd en overal op de mobiele app wat er thuis gebeurt. De camera is alert op beweging en geluid en stuurt, als er wat aan de hand is, een melding met een waarschuwing. Met de mobiele Nest app kijk je de opgenomen beelden terug en neem je de dag in een paar seconde door. Daarnaast is de camera voorzien van een microfoon en luidspreker.

Nest Indoor beveiligingscamera

Bekijk hier alle Nest producten.